SDE+ voorjaarsronde start 12 maart 2019

Investeren in zonnepanelen voor bedrijven is extra voordelig met de SDE+ subsidie. Vanaf 12 maart tot en met 4 april 2019 kunt u deze weer aanvragen. Of maak het uzelf makkelijk en laat ons de aanvraag voor u regelen. Samen met onze partners hebben we de expertise en kennis in huis om uw subsidiekansen te vergroten.

 

Waarom juist nu een SDE+ aanvraag indienen?

  • De maximale subsidiebedragen lopen jaarlijks terug, dus met wachten wordt het niet aantrekkelijker.
  • Voorgaande jaren werden de aanvraagrondes in het najaar steevast overtekend terwijl in het voorjaar er nog subsidie-ruimte over was.
  • Valt uw bedrijf onder de energiebesparingsplicht? Dan moet u voor 1 juli 2019 bij de overheid melden wat u doet om energie te besparen, zoals een investering in zonnepanelen.

Totaaloplossing voor zonnepanelen

Naast begeleiding bij uw SDE+ aanvraag bieden we u advies, installatie, onderhoud en monitoring van uw zonne-energie installatie. Met 15 jaar lang de zekerheid van een goed rendement, kwaliteit en continuïteit.

 

Wij regelen graag uw SDE+ aanvraag

We helpen u graag met uw subsidieaanvraag. Ook voor de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Kijk hier voor meer info of neem via onderstaand formulier contact met ons op. Bellen kan ook op 088 770 77 15. We zijn u graag van dienst op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.