SDE+ subsidie – najaarsronde 2018

Tijd voor actie!

 

Overweeg je om binnenkort te investeren in zonnepanelen op je dak en zou je daarbij gebruik willen maken van de SDE+ subsidie, dan is het tijd voor actie. De SDE+ najaarsronde 2018 opent zich binnenkort al. Deze is open van dinsdag 2 oktober tot donderdag 8 november. Welke subsidies moeten worden aangevraagd, kan verschillen per situatie. Dit hoef je niet allemaal zelf uit te zoeken en Powerhouse, met haar partners, begeleiden je kosteloos gedurende het hele proces.

 

Waarom is het nu tijd voor actie?

  • Subsidie bedragen zijn dalende.
  • Vergunningen zijn meestal niet direct nodig voor het indienen van de aanvraag en de toekenning voor de SDE+ subsidie. Er is vervolgens nog voldoende tijd om dit te realiseren.

 

Ben je meer geïnteresseerd in een veldopstelling voor op het land? Dan is het belangrijk om tijdig te starten met de voorbereidingen. Het verkrijgen van de juiste vergunningen kan een aantal maanden kosten. Start dus nu om alles gereed te hebben voor de voorjaarsronde 2019.

 

Meer weten of hulp bij SDE aanvraag?

Benieuwd naar de kansen voor jouw bedrijf? Wil je hulp bij de aanvraag van de SDE+ subsidie? Neem via onderstaand formulier contact op of bel je accountmanager of sales support op 088 770 7715.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.