Powerhouse in het nieuws

Powerhouse is in het nieuws in Analyse #80 van het Financieel Dagblad met haar visie over de toekomst van energie voor grootzakelijk Nederland, waarbij een stabiel elektriciteitsnetwerk van groot belang is. Daarmee faciliteren wij de energietransitie.

 

Want met de energietransitie gaat ook de onvoorspelbaarheid van de electriciteitsopwek omhoog. Duurzame opwek laat zich gewoonweg niet voor de volle 100% voorspellen en dat biedt kansen. Hierdoor zijn grote schommelingen mogelijk en daarom schakelt de landelijke netbeheerder TenneT afhankelijk van de situatie op of af. Dit doen zij door onder andere een noodvermogen order in de markt te plaatsen. Meer informatie is terug te vinden in de eerdere Powerblog over de dagbiedingen van noodvermogen.

 

Powerhouse bundelt de capaciteit en krachten van haar klanten om noodvermogen te leveren en zo het elektriciteitsnet stabiel te houden. Dit levert de klanten extra verdiensten op en zij dragen hiermee bij aan de verdere ontwikkeling van de energietransitie. Een mooie win-win voor klant en maatschappij. Wilt u ook een bijdrage aan een stabiel elektriciteitsnetwerk leveren? Neem dan contact op met uw accountmanager of vul het onderstaande formulier in.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.