Powerhouse en de Tomato Challenge

Powerhouse steunt graag haar klanten bij leuke initiatieven en is nu dan ook partner van de Tomato Challenge van de Prominent Groep. Tijdens deze challenge worden vijf foodbloggers, De Hippe Vegetariër, FoodLies, The Lemon Kitchen, Heerlijke Happen en Luukskitchen, uitgedaagd om onderling de komende weken de strijd aan te gaan.

De Tomato Times Challenge

De vraag bij de Challenge is uiteraard wie de meest heerlijke en verassende tomatengerecht op tafel zet. Het doel is om de comsument te laten zien dat tomaten veelzijdig zijn en ze op elk moment van de dag kunnen worden gegeten. Uit GFK-onderzoek blijkt namelijk dat nog lang niet iedereen weet dat een tomaat de hele dag door gegeten kan worden. En dat de inspiratie simpelweg ontbreekt. Afgelopen dinsdag., 8 juni, was de start. De foodbloggers kregen tijdens de kick-off ieder een andere opdracht mee. Bijvoorbeeld ’maak een verrassende tomaten tapas’ of ‘bedenk een lekker tomatengerecht voor bij het ontbijt’ . Ze gaan hiermee de komende tijd aan de slag in eigen keuken en delen de content op hun website, Instagram, Pinterest en/of Facebookpagina. Dus meer inspiratie voor de consument!

Powerhouse en Prominent Groep

De kas als energiebron en innovatieve en duurzame energiemaatregelen zorgen ervoor dat de klimaatbelasting zo laag mogelijk blijft. Powerhouse is al jaren de energieleverancier van Prominent en ondersteunt hen met het behalen van de doelstellingen. Door onder andere het platform en de tools, maar ook zeker door het persoonlijke contact met de accountmanager.