Juist nu uw SDE+ aanvragen

De sluitingsdatum voor de SDE+ subsidie najaarsronde nadert. U kunt vanaf 29 oktober tot en met 14 november 2019 nog deze subsidie aanvragen. Dit is de laatste mogelijkheid voordat de SDE++ subsidie komt. Bent u al zover?

 

Waarom zou u juist nu moeten aanvragen?

Het verschil tussen de SDE+ en SDE++ is niet enkel het plusje. Het verschil tussen de twee regelingen is groot: met ingang van 1 januari 2020 verschuift de focus van duurzame energieproductie naar energietransitie. Naast de subsidie voor het opwekken van duurzame energie, kan er ook subsidie worden aangevraagd die zorgen voor een reductie van CO₂- of andere broeikasgassen. De prioritering zal ook verschuiven en de technieken ten behoeve van de energietransitie krijgen in 2020 meer prioriteit dan zonne-energie. Dit betekent dat de kans op een succesvolle subsidieaanvraag afneemt, net als de hoogte van de vergoeding per kWh.

 

Powerhouse heeft inmiddels de nodige ervaring met het aanvragen van de subsidies en kan u ontzorgen gedurende het gehele proces. Neem contact op middels onderstaand formulier.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.