Intraday 7 dagen per week open!

Goed nieuws! Wij zijn blij om te delen dat wij vanaf vandaag 7 dagen open zijn voor inkopen en/of verkopen van elektriciteit op de intradaymarkt. Powerhouse faciliteert al langere tijd intraday handel, maar vanaf nu ook in het weekend.

Nieuwe openingstijden intraday bij Powerhouse:

Zaterdag en zondag van 09:00 – 15:00
Werkdagen van 07:00 – 19:00

Wat is intraday?

Intraday is een markt tussen de EPEX Spot NL veiling (voorheen APX) en de Onbalansmarkt in. Deze markt wordt vooral gebruikt om in te spelen op onvoorziene veranderingen in de elektriciteitsproductie en -consumptie. Dit is steeds belangrijker door de opkomst van windmolens en zonnepanelen. Snel kunnen schakelen is daarbij essentieel en daarom kan je bij Powerhouse tot 5 minuten voor aanvang een positie innemen en zodanig je energie verder optimaliseren.

Groeiende markt

Deze markt zit de afgelopen tijd in de lift (30% groei) en dat komt mede doordat er zeer lucratieve prijzen voorbij kunnen komen. Bedrijven die via decentrale opwek, zoals bijvoorbeeld WKK’s, de energiebehoeftes regelen worden steeds flexibeler. Via intraday kunnen zij de installaties accuraat en slim inzetten om zo op veranderende energievraag in te spelen. Dit maximaliseert de winst voor onze klanten en draagt ook bij aan het in balans houden van het elektriciteitsnetwerk.

Maakt u nog geen gebruik van intraday?

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 770 7715. Of laat hieronder uw contactgegevens achter en wij vertellen wat intraday voor u kan betekenen.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.