NL

Kwekerij Atlantis

Medinilla’s van Kwekerij Atlantis uit Monster

Op dit moment zitten wij met onze sierteeltproducten in een lastige periode. Een groot deel van de export is weggevallen en hierdoor is het lastig om bloeiende planten kwijt te raken. Om die reden hebben we al veel planten gedoneerd aan de zorg. Echter kan de pijp hier niet van blijven roken en hebben we uw hulp dus hard nodig om het weggooien van onze prachtige producten zo veel mogelijk te beperken.

 

Ons familiebedrijf, kwekerij Atlantis kweekt al generaties lang Medinilla’s. Dit zijn bijzondere kamerplanten waar u lang van kunt genieten. Een Medinilla bloeit namelijk minimaal 8 tot 16 weken. De Medinilla is makkelijk in de verzorging en is niet giftig voor huisdieren.  De consumentenprijs voor een Medinilla in de tuincentra ligt al gauw tussen de €15 en de €20. Hiermee geeft u, in het geval van relatiegeschenk voor personeel of andere relaties, dus ook echt iets van waarde.

 

Voor consumenten aantallen kunt u terecht op onze consumenten website: www.medinilla.nl. Wij kunnen de planten aan uw deur laten leveren door Post NL.

Voor grotere aantallen, voor bijvoorbeeld uw personeel of relaties, raden we u aan om direct contact met ons op te nemen. Wij kunnen u onze Medinillas dan ook in speciale cadeauhoezen aanbieden en overeenkomen over de prijs, levering en/of andere speciale toevoegingen op maat

Bestel online via: www.medinilla.nl

Voor grote aantallen, bijvoorbeeld voor personeel of relaties, kunt u direct met ons contact opnemen.

Wij kunnen u onze Medinillas in speciale cadeauhoezen aanbieden en overeenkomen over de prijs, levering en/ of andere speciale toevoegingen op maat.

Telefoon: 0174-627727

Mail: info@kwekerij-atlantis.nl

Volg de energiemarkt op de voet!

Inschrijven Powerhouse nieuwsbrief

Schrijf je in voor het Powerhouse Weekvooruitzicht Energiemarkten