D.C. van Geest potplanten verdient geld met Noodvermogen.

Wat voor soort bedrijf zijn jullie?

D.C. van Geest potplanten is een potplanten kwekerij, gevestigd op diverse locaties in de gemeente Westland. Het assortiment bestaat uit diverse groene en bloeiende planten zoals Areca, Musa, Monstera, Schefflera en onze Phalaenopsis.

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om deel te nemen aan de Powerhouse Noodvermogen Pool?

Deelname aan de Powerhouse Noodvermogen Pool is voor ons een uitgelezen kans om wat extra geld te verdienen. Omdat we onze WKK gebruiken voor het belichten van de gewassen, hebben we bijna geen mogelijkheid om onze stroom terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Deelnemen aan de Powerhouse Noodvermogen Pool is voor ons ideaal, omdat je precies kan aangeven welk vermogen je voor welke periode beschikbaar stelt en hier een vaste vergoeding voor ontvangt. Bij een daadwerkelijke afroep ontvang je dan ook nog een variabele vergoeding.

Wat zijn de voordelen van de Noodvermogen Powerhouse Pool?

Alles is prima geregeld. Powerhouse zorgt voor de verbinding met TenneT en heeft de stuurbox aangeleverd en geïnstalleerd. Daarna loopt het hele proces automatisch. Het voordeel van de pool is dat je als kleine ondernemer toch mee kan doen, omdat je met elkaar levert op het moment dat er een afroep is.

Wil je meer informatie over noodvermogen? Lees hier alles over noodvermogen.