NL
Terug naar Powerblog

SDE+ voorjaarsronde start 12 maart 2019

Background

Investeren in zonnepanelen voor bedrijven is extra voordelig met de SDE+ subsidie. Vanaf 12 maart tot en met 4 april 2019 kunt u deze weer aanvragen. Of maak het uzelf makkelijk en laat ons de aanvraag voor u regelen. Samen met onze partners hebben we de expertise en kennis in huis om uw subsidiekansen te vergroten.

 

Waarom juist nu een SDE+ aanvraag indienen?

  • De maximale subsidiebedragen lopen jaarlijks terug, dus met wachten wordt het niet aantrekkelijker.
  • Voorgaande jaren werden de aanvraagrondes in het najaar steevast overtekend terwijl in het voorjaar er nog subsidie-ruimte over was.
  • Valt uw bedrijf onder de energiebesparingsplicht? Dan moet u voor 1 juli 2019 bij de overheid melden wat u doet om energie te besparen, zoals een investering in zonnepanelen.

Totaaloplossing voor zonnepanelen

Naast begeleiding bij uw SDE+ aanvraag bieden we u advies, installatie, onderhoud en monitoring van uw zonne-energie installatie. Met 15 jaar lang de zekerheid van een goed rendement, kwaliteit en continuïteit.

 

Wij regelen graag uw SDE+ aanvraag

We helpen u graag met uw subsidieaanvraag. Ook voor de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Kijk hier voor meer info of neem via onderstaand formulier contact met ons op. Bellen kan ook op 088 770 77 15. We zijn u graag van dienst op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

 

 

Meer informatie over het product

Op onze PowerBlog

Hans, Frans, Robert, Emile, Jorn, Marijn, Jeroen.....Powerhouse Experts

Vraag hulp van de experts

Ga aan de slag met jouw energie-, duurzaamheids- of digitaliseringsvraagstuk

  • Energie oplossingen
  • Digitale oplossingen
Contacteer ons Vraag om een demo

Schrijf je in voor de Powerhouse nieuwsbrief

Blijft op de hoogte met het laatste energienieuws