NL
Terug naar Powerblog

Powerhouse in het nieuws met de Energie Audit

Background

Powerhouse kan u helpen met het uitvoeren en monitoren van de Energie Audit.

 

De EED Energie Audit is een verplichting die voortkomt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Bedrijven, voorheen aangesloten bij Meerjarenconvenanten, moeten per 31-12-2020 een eigen plan hebben neergelegd. De energy audit verplichting komt dichterbij. Het onderwerp is daarom ook vaker in het nieuws. Powerhouse licht in de editie Fokus van Elsevier het onderwerp uit met als titel “Hoe geeft u een positieve draai aan de Energie Audit verplichting?”.

 

Powerhouse kan met haar partners uw onderneming helpen met het uitvoeren van deze audit en het opstellen van een energie- en CO2 reductieplan. Daarnaast wordt de voortgang gedurende het jaar bewaakt en ontvangt u een jaaroverzicht. Met hulp van Powerhouse voldoet u aan de wettelijke verplichtingen, realiseert u kostenreductie en levert u een bijdrage aan een duurzamere wereld. Uiteraard kunt u ook hier meer informatie vinden over de EED Energie Audit en de hulp die Powerhouse u kan bieden.

 

Wilt u direct meer informatie of een afspraak maken? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

 

 

Op onze PowerBlog

Hans, Frans, Robert, Marina, Jorn, Marijn, Jeroen.....Powerhouse Experts

Vraag hulp van de experts

Ga aan de slag met jouw energie-, duurzaamheids- of digitaliseringsvraagstuk

  • Energie oplossingen
  • Digitale oplossingen
Contacteer ons Vraag om een demo

Schrijf je in voor de Powerhouse nieuwsbrief

Blijft op de hoogte met het laatste energienieuws