NL
Terug naar Powerblog

Powerhouse faciliteert besluit uitstel ODE en EB

Background

De overheid heeft de maatregel geaccordeerd om de heffing van Opslag Duurzame Energie en Klimaattransitie (ODE) en Energie Belasting (EB) uit te stellen. Dit om bedrijven met acute liquiditeitsproblemen tegemoet te komen.

 

Powerhouse steunt deze maatregel voor haar klanten en biedt dan ook de mogelijkheid voor haar klanten om dit via Powerhouse te regelen. Deze regeling is gericht op het uitstellen van de betaling en geen afstel van de betaling. Dit houdt in dat, indien u dit aanvraagt bij Powerhouse, er geen ODE en EB op uw factuur in rekening wordt gebracht over de leveringsmaanden april, mei en juni 2020. Deze uitgestelde ODE en EB betaling over de genoemde leveringsmaanden zullen daarna, naar verwachting, in oktober in rekening worden gebracht. Deze regeling is alleen van toepassing voor klanten met aansluitingen die maandelijks op werkelijk verbruik worden afgerekend.

 

Indien u als klant van Powerhouse gebruik wilt maken van deze regeling, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. U dient dit te doen voor uiterlijk 27 april 2020.

Aanvraagformulier uitstel ODE en EB

Wenst u geen uitstel?
Wanneer u als klant van Powerhouse GEEN gebruik wenst te maken van deze maatregel, dan hoeft u niets te doen. Wij zullen de ODE en EB zoals gebruikelijk in rekening blijven brengen.

Op onze PowerBlog

Hans, Frans, Robert, Marina, Jorn, Marijn, Jeroen.....Powerhouse Experts

Vraag hulp van de experts

Ga aan de slag met jouw energie-, duurzaamheids- of digitaliseringsvraagstuk

  • Energie oplossingen
  • Digitale oplossingen
Contacteer ons Vraag om een demo

Schrijf je in voor de Powerhouse nieuwsbrief

Blijft op de hoogte met het laatste energienieuws

Volg de energiemarkt op de voet!

Inschrijven Powerhouse nieuwsbrief

Schrijf je in voor het Powerhouse Weekvooruitzicht Energiemarkten