NL
  • Homepage
  • Powerblog
  • Powerhouse en Encon bundelen de krachten om de energietransitie te versnellen
Terug naar Powerblog

Powerhouse en Encon bundelen de krachten om de energietransitie te versnellen

Background

Powerhouse werkt vanaf nu samen met ingenieursbureau Encon om het energiehuishouding van bedrijven volledig te optimaliseren en kansen op het gebied van (energie)besparing inzichtelijk te maken.

 

Door deze samenwerking ontstaat een breed inzicht op energiegebied. Zo krijgt u inzicht van het huidige energieverbruik, de energiekosten en analyse op de gekozen inkoopstrategie tot aan energiebesparingsmogelijkheden inclusief uitvoeringsbegeleiding en effecten op langetermijndoelstellingen. Het energieplatform van Powerhouse maakt in- en verkoop, inclusief monitoring van de effecten van energiebesparende maatregelen mogelijk. Zo houdt u te allen tijde controle.

 

Wie is Encon dan?

Encon richt zich op de grootzakelijke markt. Het ingenieursbureau is gespecialiseerd in energiebesparing bij de technisch en organisatorisch complexere industriële bedrijven  waarbij kostenefficiëntie, transparantie en duurzaamheid centraal staan. Zij is hierbij de onafhankelijke energieregisseur van  studie tot uitvoeringsbegeleiding . Daarnaast helpt zij bedrijven met het stellen en monitoren van langetermijndoelstellingen op het gebied van CO2 reductie. Zij leveren puur maatwerk en kiezen daarbij altijd de route die bij de opdrachtgever past.

 

Waarom deze samenwerking?

Deze samenwerking maakt het mogelijk, naast faciliteiten die Powerhouse al biedt, om het gehele energieproces onder de loep te nemen en serieus te verbeteren. Dit geeft niet alleen volledige controle over uw energieproces, maar geeft ook de juiste onderbouwing om zo de juiste investeringsbeslissingen te nemen. Wij zorgen voor volledige begeleiding van energie in- en verkoop, implementatie van energiebesparende maatregelen en  borging binnen de huidige wettelijke verplichtingen. Dit zorgt ervoor dat u kunt verduurzamen op die manier die precies aansluit bij uw bedrijfsvoering. Stoom uzelf klaar voor de nieuwe toekomst. Powerhouse helpt u graag.

Op onze PowerBlog

Hans, Frans, Robert, Marina, Jorn, Marijn, Jeroen.....Powerhouse Experts

Vraag hulp van de experts

Ga aan de slag met jouw energie-, duurzaamheids- of digitaliseringsvraagstuk

  • Energie oplossingen
  • Digitale oplossingen
Contacteer ons Vraag om een demo

Schrijf je in voor de Powerhouse nieuwsbrief

Blijft op de hoogte met het laatste energienieuws

Volg de energiemarkt op de voet!

Inschrijven Powerhouse nieuwsbrief

Schrijf je in voor het Powerhouse Weekvooruitzicht Energiemarkten