NL
Terug naar Powerblog

1.480 zonnepanelen geïnstalleerd door duurzame samenwerking

Background

In mei 2020 heeft Jonker Petfood uit Waalwijk, onderdeel van het concern United Petfood, de bijna 1.500 zonnepanelen op haar dak in gebruik genomen. Powerhouse heeft haar klant ondersteund bij het opzetten van de juiste energiestrategie op het gebied van duurzaamheid. Met het zonnestroom-systeem, dat ontwikkeld is door Indi Energie, bespaart Jonker Petfood jaarlijks 1.750 ton CO2! Een mooie uitkomst. 

 

De panelen leveren in totaal 440.000 kWh zonnestroom per jaar. Dat is voldoende om 150 huishoudens een jaar lang van stroom te voorzien. Indi Energie heeft het gehele projectmanagement gedaan en de investering in de zonnepanelen. KiesZon ontwierp het systeem en  heeft de installatie van de zonnepanelen voor haar rekening genomen. Tevens zullen zij het onderhoud verzorgen.

 

De zonnepanelen passen in de duurzaamheidsvisie van Jonker Petfood. Martin Solleveld, Directeur Productie Jonker Petfood zegt: “we hebben in 9 maanden een gloednieuwe expeditiehal gebouwd en bij een nieuwbouwpand horen vandaag de dag uiteraard zonnepanelen. De ontwikkeling van het systeem is perfect verlopen en wij zijn blij met het eindresultaat.”

 

Powerhouse, energieleverancier van Jonker Petfood, adviseerde Jonker Petfood in het traject. Met als doel om hun energieverbruik te verduurzamen en daarmee te besparen op de energiekosten. Met de samenwerking tussen Indi Energie en Powerhouse, hopen beide nog vele andere bedrijven te helpen in hun duurzaamheidsambities.

 

Op onze PowerBlog

Hans, Frans, Robert, Marina, Jorn, Marijn, Jeroen.....Powerhouse Experts

Vraag hulp van de experts

Ga aan de slag met jouw energie-, duurzaamheids- of digitaliseringsvraagstuk

  • Energie oplossingen
  • Digitale oplossingen
Contacteer ons Vraag om een demo

Schrijf je in voor de Powerhouse nieuwsbrief

Blijft op de hoogte met het laatste energienieuws

Volg de energiemarkt op de voet!

Inschrijven Powerhouse nieuwsbrief

Schrijf je in voor het Powerhouse Weekvooruitzicht Energiemarkten